Woonark Transport

WOONARK TRANSPORT

Kies voor onze specialisten voor het woonark transport waar u naar zoekt.

Wij vervoeren de woonark naar de locatie die u wenst. Dus heeft u de ark verkocht, een nieuwe ark gekocht of wilt u die om een andere reden verplaatsen? Wij beschikken over de mensen, de middelen en de materialen om dat vlot, vakkundig én betaalbaar voor u te doen.

Vervoer van uw woonark

Voor het woonark transport bekijken we samen waar we de ark moeten ophalen, en welke uitdagingen dat met zich meebrengt. Op een vergelijkbare manier bekijken we de locatie waar de ark naartoe moet. Daarmee voorkomen we verrassingen onderweg.

Op basis van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte op. Dat doen we netjes op maat, dus zonder onvoorziene bijkomende kosten en zonder andere risico’s die u anders over het hoofd zou zien. Wij verzorgen het transport van A tot Z, inclusief het transportklaar maken en bijvoorbeeld het aan- en afkoppelen van elektra, gas en riolering.

Betaalbaar en bereikbaar

Heeft u een kleine drijvende woning gekocht of een grote woonark? Gaat het om transport van een kwetsbare woonark of om een grote afstand die u wilt overbruggen? We zijn betaalbaar én bereikbaar, en dat bovendien door heel Nederland.

Wij verzorgen het transport of vervoer van de woonark waar u naar zoekt. Dat doen we onder andere in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer. Bovendien kunnen we u ook op andere locaties goed van dienst zijn, dus geef ons vooral aan waar u naar op zoek bent. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte op maat ontvangt, waarmee we precies aangeven wat u van ons kunt verwachten.

Wij transporteren over water. We kennen daarvan de mogelijkheden én de risico’s, zodat we de route vooraf volledig voor u kunnen uitstippelen. Dat voorkomt eventuele risico’s. Het transport van uw woonark is bij ons in vertrouwde handen.

Woonark transport

Zoekt u een specialist in woonark transport?

Wij zien het als onze roeping, en houden het daarom betaalbaar. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, hebben de juiste middelen en werken met de mensen met de juiste ervaring. Op die manier verzorgen we het transport zoals u wenst, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Heeft u vragen over de woonark transport?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top