Woonark Berging

WOONARK BERGING

Voor de woonark berging heeft u een ervaren specialist nodig.

Het is een specialistische klus, die vraagt om zowel de juiste mensen, goede materialen als andere belangrijke middelen. Wij brengen dat allemaal samen, in een team van ervaren scheepsbergers. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonark kunnen bergen, én dat we die weer drijvend kunnen maken.

Tip: in de meeste gevallen kunnen we een woonark bergen en die herstellen. Blijkt dat niet meer mogelijk is wilt u die laten slopen? Ook dat kunnen we verzorgen, om u er van A tot Z goed mee te helpen.

Wij hebben de ervaring die u zoekt, dus weten wat er nodig is bij de woonark berging. Dat doen we onder andere in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer.

Let op: dreigt de woonark te zinken, dus wilt u een berging voor zijn? Neem meteen contact met ons op, bel ons op telefoonnummer 085-0655358. Wij zijn 24/7 beschikbaar, dus komen vervolgens zo snel mogelijk naar u toe.

Berging van gezonken schip

Gaat het om de berging van een woonark? Als het schip is gezonken is het belangrijk om dit op de juiste manier weer naar boven te halen. We beoordelen daarom altijd eerst de situatie. Hoe is de ark gezonken, hoe diep ligt de ark en is het de doelstelling om deze weer drijvend te maken? Daar houden we allemaal rekening mee op het moment dat we het werk inschatten. Zo geven we precies aan wat er mogelijk is, en wat daar de kosten van zullen zijn.

We houden ons werk graag betaalbaar, terwijl we ondertussen werken met de beste mensen, materialen en middelen. Op die manier zorgen we voor de woonark berging die u wenst, altijd op basis van professionaliteit.

Dat betekent aan de andere kant niet dat we niet graag dichtbij onze klanten staan. U kunt de berging van de woonark met een gerust hart aan ons uit handen geven. Wij kunnen zelfs de benodigde vergunning(en) aanvragen bij de gemeente. Bovendien wikkelen we zaken af met verzekeringsmaatschappijen, iets waar we veel ervaring mee hebben.

Onze roeping

We zien het als onze roeping, zowel om woonarken te bergen als om het zinken daarvan te voorkomen. Dus maakt de ark water en wilt u voorkomen dat de problemen alleen maar groter worden? Of is het inmiddels te laat, maar zoekt u naar een specialist die het schip kan bergen? Dat kunnen we voor u doen, daarmee hebben we namelijk jarenlange ervaring.

Wij beschikken over de middelen, materialen en de mensen; dus we vinden het onze roeping om bijvoorbeeld de woonark berging te verzorgen. Zo halen we de ark weer naar boven en maken we die drijvend, of kunnen we de ark slopen en wikkelen we de zaken verder voor u af.

Woonark berging

Wat uw wensen ook zijn, als u zoekt naar woonark berging kunnen we u daarmee goed van dienst zijn.

Zo zorgen we ervoor dat we de ark weer naar boven halen en opnieuw drijvend maken, of dat we die afvoeren en laten slopen. We houden daarbij contact met de gemeente of met de verzekeringsmaatschappij, net als met eventuele andere betrokkenen die hierbij belangrijk zijn

Heeft u vragen over de woonark berging?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top