OVER ONS

ABOUT US

We zijn uw bootsleepdienst op het water in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer.

Dat doen we met onze 24/7 nooddienst en op afspraak, als er minder haast bij is.

Boorsleepdienst.nl is bekend naam in Nederland. Dat betekent dat we beschikken over jarenlange ervaring. Bovendien hebben we de middelen, materialen én de mensen om u hiermee goed van dienst te zijn. Dus wilt u zeker weten dat het goed geregeld wordt? Wij weten wat er mogelijk is met uw boot, woonark en de specifieke situatie waar u mee te maken heeft.

0 +

JAREN ERVARING

Jarenlange ervaring op het water

We hebben jarenlange ervaring op het water, zowel met het slepen van sloepen, jachten als andere boten. En gaat het om de berging, de afvoer of het slopen van bijvoorbeeld een woonark? Wij beschikken over de middelen en de materialen. Bovendien hebben we de mensen die weten wat er moet gebeuren.

Door de jaren heen hebben we alles al een keer voorbij zien komen. Dat betekent dat we vooraf goed kunnen inschatten wat de situatie is en wat daarvoor nodig is. We maken op basis daarvan een voorstel en een prijsopgave. Zo weet u vooraf goed waar u aan toe bent, om niet voor verrassingen te komen te staan. Dat voorkomt bijvoorbeeld absurd hoge prijzen, die anderen soms rekenen als u in nood zit en snel hulp nodig heeft.

In Noord-Holland, Friesland en Gelderland

We bedienen een zo groot mogelijk gebied, zowel met onze 24/7 nooddienst als met bijvoorbeeld het slepen en bergen van boten en woonarken. Het gaat om een groot gebied in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer. Op die manier zorgen we ervoor dat we ook bij u in de omgeving actief zijn, om u te helpen met de sleep, berging of het slopen.

Tip: twijfelt u over het gebied waar u zich bevindt en of we u daar kunnen helpen? Neem in ieder geval contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing, zowel bij noodgevallen als in andere situaties.

Onze roeping: hulp voor een betaalbare prijs

We zien het als onze roeping om te helpen op het water. Dat is waar we ervaring mee hebben en dat is waar we goed in zijn. Ondertussen willen we onze hulp(diensten) beschikbaar maken voor een zo groot mogelijk aantal mensen.

Daarom berekenen we geen absurd hoge prijzen, zoals anderen soms doen. In plaats daarvan houden we het betaalbaar en schappelijk. Dus zoekt u een specialist voor het slepen van een sloep, een jacht, een andere boot of een woonark? Of gaat het om de berging en bijvoorbeeld het slopen daarvan? We zijn u er graag mee van dienst.

Heeft u vragen over onze achtergrond en wie we zijn?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Bootsleepdienst.nl/contact). Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top