Pechhulp Boot

PECHHULP BOOT

Wij bieden de pechhulp boot waar u naar zoekt als u met (motor)pech stil komt te liggen op het water.

Wij zorgen er met onze 24/7 nooddienst voor dat we in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer zo snel mogelijk naar u toe komen. Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, dan komen we direct in actie.

En is er minder haast bij, maar zoekt u wel een pechhulp boot die u kan helpen? Geen zorgen, als u niet meer kunt varen komen wij u helpen. Wij zorgen ervoor dat de boot in de gewenste werf terecht komt, als het niet meer lukt om daar zelf naartoe te gaan.

Sloepen, schepen en andere boten

We zijn uw pechhulp voor de boot, en hebben jarenlange ervaring met allerlei watervoertuigen. Dus gaat het om een sloep, om een historisch schip of om een andere boot? Geen zorgen, we weten zelfs van woonarken en andere vaartuigen wat er moet gebeuren om die weer aan de praat te krijgen. Of hoe we die kunnen slepen, naar de werf waar er meer specialisten naar kunnen kijken.

Uiteraard is onze pechhulp boot gewoon beschikbaar wanneer u dat wilt. We zorgen er met onze 24/7 diensten voor dat u op ieder moment kunt bellen. Dus is het ’s avonds laat of gaat het om een situatie in het weekend? Geen zorgen, onze specialisten staan ook op die momenten voor u klaar. Zo zorgen we ervoor dat u er niet alleen voor staat.

Slepen naar de gewenste werf

Als u met motorpech op het water komt te liggen stellen we zo snel mogelijk vast wat er aan de hand is. Maakt de boot bijvoorbeeld ook water? Of gaat het om een motor die het niet meer doet, ondanks dat u alles heeft geprobeerd? In sommige gevallen lukt het om de motor weer aan de praat te krijgen, zodat u op eigen kracht verder kunt varen.

In andere gevallen zullen we de boot slepen met onze pechhulp boot. We brengen uw boot op die manier naar de gewenste werf. Daar kunnen de specialisten ermee aan de slag, zodat u daarna weer zelfstandig het water op kunt.

Pechhulp boot

We zijn de pechhulp boot waar u naar op zoek bent, in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer.

Dus heeft u in die gebieden te maken met motorpech en lukt het niet om dat zelf op te lossen? Geen zorgen, wij helpen u graag weer op weg.
Uiteraard schatten we vooraf de situatie in, geven we aan wat we kunnen doen en wat daar de kosten van zijn. Dat voorkomt verrassingen, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over onze pechhulp boot?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top