Boot Slepen

BOOT SLEPEN

Laat uw boot slepen als het niet meer lukt om zelf te varen

Laat uw boot slepen als het niet meer lukt om zelf te varen. Dus heeft u last van motorpech of andere motorische problemen? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe. Dat geldt voor Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer.

En heeft u bijvoorbeeld een nieuwe boot gekocht waarmee u nog niet kunt varen? We kunnen ook die boot slepen, om deze naar de gewenste plek te brengen. Zo zorgen we ervoor dat de boot (weg)komt waar u wilt. Dat doen we natuurlijk voor scherpe tarieven, waarvan we u vooraf aangeven hoeveel het zal gaan kosten. Dat voorkomt verrassingen, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Bij motorpech en motorische problemen

Niemand zit te wachten op motorpech. En ontstaan er motorische problemen? Soms is het niet goed duidelijk wat er precies aan ligt en wat er moet gebeuren. In die gevallen weten onze mensen welke oplossing er het best past. En kunnen we de boot slepen naar een plek waar u die meer nauwkeurig na kunt laten kijken.

Uiteraard schatten we vooraf in wat er aan de hand is. Op die manier kunnen we aangeven wat we voor u kunnen betekenen en wat daar de kosten van zijn. Dit voorkomt verrassingen. Bovendien werken we voor scherpe tarieven, dus zorgen we voor een betaalbare sleepdienst in de regio’s waarin we actief zijn. Uiteraard kunnen we zowel sloepen als jachten slepen, en hanteren we daarvoor zo scherp mogelijke tarieven.

24/7 beschikbaar

We zijn 24/7 beschikbaar om een boot te slepen. Dus bent u ’s avonds of in het weekend op een plek waar u niet meer weg komt? Of is het belangrijk om de boot buiten kantoortijden van A naar B te slepen? Wat de aanleiding of situatie ook is, wij zijn u er graag mee van dienst. Zo zorgen we ervoor dat de boot door ons gesleept wordt naar de plek waar u die graag wilt hebben.

Wij beschikken daarvoor over de materialen en de middelen, net als over de mensen met expertise en ervaring. Zo weten we wat er moet gebeuren, en kunnen we u er goed mee van dienst zijn.

Boot slepen

Dus zoekt u een specialist om uw boot te slepen in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer?

In al die regio’s zorgen we er met onze sleepdienst voor boten voor dat we uw sloep, jacht of een andere boot brengen naar de plek waar u die graag wilt hebben. Of we zorgen ervoor dat u aan de kade rustig kunt kijken wat er precies aan de hand is met de motor of met andere onderdelen.

Heeft u vragen over het boot slepen?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top