24/7 Nooddienst op het water

24/7 NOODDIENST

Problemen met uw boot? Bel onze 24/7 nooddienst op het water.

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, dan komen we zo snel mogelijk in actie.

Dat doen we in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer.
We hebben onze eigen 24/7 nooddienst. Dus wil de motor niet meer werken of valt u om een andere reden stil met uw boot? Geen zorgen, wij komen naar u toe om het op te lossen. Soms lukt het om de motor weer aan de praat te krijgen. In andere gevallen slepen we u naar de gewenste werf. Zo zorgen we ervoor dat u weer zelfstandig het water op kunt, bijvoorbeeld nadat de werf de benodigde reparaties heeft uitgevoerd.

Van Den Helder tot Utrecht en van IJmuiden tot Almere

Uiteraard proberen we onze 24/7 nooddienst op het water zo breed mogelijk beschikbaar te maken. Dat doen we in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer. Dit betekent dat we u van Den Helder tot in Utrecht en van IJmuiden tot in Almere kunnen helpen.

Dus komt u in die regio op het water tot stilstand en lukt het niet meer om de motor aan de praat te krijgen? Of maakt de boot water en lukt het niet meer om zelf voldoende te hozen? In die gevallen kunt u contact opnemen met onze nooddienst. Wij komen dan meteen in actie, om u er zo snel mogelijk mee te helpen.

Rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij

Bent u verzekerd voor de schade en bijvoorbeeld voor het slepen? In de meeste gevallen kunnen we rechtstreeks handelen met de verzekeringsmaatschappij. Daarmee voorkomen we dat u de kosten eerst voor moet schieten. In plaats daarvan komen we naar u toe om te helpen. We noteren de verzekeringsgegevens, om vervolgens contact op te nemen met de verzekeraar.

Dankzij onze goede contacten en jarenlange ervaring kunnen we dit meestal onderling regelen. Dat voorkomt gedoe, het voorschieten van de kosten en onduidelijkheid.

Tip: wilt u voorkomen dat we u zelfs met onze 24/7 nooddienst op het water niet zomaar kunnen helpen? Zorg voor een goede verzekering, die bijvoorbeeld de kosten voor herstel en voor het slepen naar een werf dekt.

24/7 nooddienst op het water

We zijn uw 24/7 nooddienst op het water.

Wij zorgen ervoor dat u er niet alleen voor staat op het moment dat de motor niet meer werkt. En bijvoorbeeld als de boot water maakt, en het zelf niet lukt om voldoende te hozen. In die gevallen komen we zo snel mogelijk naar u toe, in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer. Wij zorgen ervoor dat we de boot herstellen, de motor weer aan de praat krijgen of u slepen naar de gewenste werf in de buurt.

Heeft u vragen over 24/7 nooddienst op het water?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top