Boot Berging

BOOT BERGING

Is uw schip gezonken en zoekt u daarvoor naar boot berging?

Of zoekt u om een andere reden naar specialisten die gezonken boten omhoog kunnen halen? Wij bergen de boot en kunnen die weer drijvend maken of voeren deze af om te laten slopen.

Let op: dreigt de boot te zinken en wilt u dat voorkomen? Ook als er nog geen sprake is van berging zijn we u er graag snel mee van dienst. We zijn 24/7 beschikbaar, dus neem meteen contact met ons op. Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe.

We bergen boten, dat is ons vak. Tegelijkertijd begrijpen we dat een boot vaak veel emotionele waarde vertegenwoordigt. Daar houden we rekening mee tijdens de berging, net als in de aanloop daar naartoe. En is er andersom bijvoorbeeld sprake van olie of schadelijke stoffen die naar het oppervlakte dreigen te komen? Ook daar kunnen we rekening mee houden.

Schip gezonken

Als het schip gezonken is kunnen we u daar op een aantal verschillende manieren mee helpen. Dat doen we bovendien in Noord-Holland, Friesland en Gelderland en rond het IJsselmeer en Markermeer. Dat betekent dat we ook u daar waarschijnlijk goed mee van dienst kunnen zijn.

Voordat we aan de slag gaan beoordelen we de situatie. We brengen goed in kaart wat er gebeurd is, waar de boot ligt en hoe we die het best kunnen bergen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op, dat we vervolgens uitvoeren. Hiervoor gebruiken we de beste middelen, materialen en natuurlijk mensen met de juiste expertise en ervaring.

Dus gaat het om een gezonken sloep, om een grotere boot of om de berging in combinatie met schadelijke stoffen en olie? We houden er rekening mee en zorgen ervoor dat we dit op de juiste professionele wijze aanpakken.

Betaalbaar bergen

Ondertussen vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn met de boot berging. Dat betekent in de praktijk dat we onze werkzaamheden betaalbaar houden. U kunt vertrouwen op de beste middelen, materialen en mensen, zonder dat dit onnodig duur hoeft te zijn.

Tegelijkertijd ontlasten we onze klanten, door ze van A tot Z te helpen met de berging van de boot. We hebben ervaring met het hozen van sloepen, het hozen van kajuitsboten en het bergen van allerlei soorten boten. Bovendien weten we wat er belangrijk is voor de verzekeringsmaatschappij en kunnen we zelfs assisteren bij contacten met andere betrokkenen.

Boot berging

Dus zoekt u een specialist voor boot berging? Dat is waar we sterk in zijn.

We weten wat er moet gebeuren, hebben er de mensen voor en beschikken over de materialen en middelen. Zo weet u zeker dat dit goed geregeld wordt, zonder dat u daarvoor bij ons een hoge prijs betaalt.

Heeft u vragen over de boot berging?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top