Woonark Slopen

WOONARK SLOPEN

Wilt u uw woonark slopen?

Als deze aan vervanging toe is of niet meer voldoet aan de veiligheidseisen voor wonen op het water is dat soms de enige oplossing. We kunnen u daarmee goed helpen, ook als u nog twijfelt over de mogelijkheden.

In sommige gevallen is de woonark nog goed te herstellen. We kunnen de ark in dat geval vervoeren of transporteren, herstellen en vervolgens weer terugbrengen. In andere gevallen voeren we de ark af, om die vervolgens te (laten) slopen. En is het zelfs niet meer mogelijk om de woonark te vervoeren? We slopen die ter plaatse, waarvoor we vooraf natuurlijk een duidelijke offerte uitbrengen.

OFFERTE: duidelijk voorstel

Dankzij onze duidelijke offerte voor bijvoorbeeld het slopen van de woonark weet u precies waar u aan toe bent. In het voorstel geven we aan hoe we te werk gaan, wat er voor u kunnen betekenen en wat daar de kosten van zijn.

Pas als u akkoord bent met het voorstel, de aanpak en de kosten gaan we daarmee aan de slag. We plannen een datum, waarop we de ark ophalen of waarop we de woonark ter plaatse komen slopen.

Uiteraard geven we in de offerte alvast aan hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben en of er nog andere bijzonderheden zijn. Zo voorkomen we onduidelijkheden. En heeft u aanvullende vragen? We bieden alle mogelijkheid om dit aan onze specialisten te stellen.

Afvoeren of ter plaatse slopen

Wij kunnen de woonark slopen, zowel bij ons op locatie als bij u ter plaatse. Dus is de ark te instabiel geworden, waardoor het niet meer mogelijk is om die veilig te vervoeren?

Wij weten wat er nodig is voor het veilige, voordelige en efficiënte transport van een woonark. Daarom beoordelen we de situatie, om vooraf na te gaan wat er mogelijk is en waar we rekening mee moeten houden. Dus blijkt dat vervoer of transport niet goed meer lukt? Dan geven we dat vooraf aan. We maken een afspraak om de woonark ter plaatse te slopen. Vervolgens kunnen we de materialen natuurlijk afvoeren, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Woonark slopen

Wilt u een woonark slopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dat gebied?

Wij slopen volgens uw wensen, hebben de materialen en de middelen. Bovendien hebben we de mensen met jarenlange ervaring, die precies weten wat er allemaal bij komt kijken.

Is er bijvoorbeeld een vergunning nodig voor de sloop? Ook daar kunnen we u bij ondersteunen. We vragen de vergunning aan, plannen de sloop en zorgen bijvoorbeeld voor de inspecties aan boord. Op die manier garanderen we de veiligheid en beoordelen we bijvoorbeeld de aanwezigheid van asbest. De sloop van uw woonark is bij ons in goede handen.

Heeft u vragen over een woonark slopen?

Bel ons op telefoonnummer 085-0655358, stuur ons een e-mail naar info@bootsleepdienst.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll to Top